Skærmbillede 2017-01-03 kl. 16.39.40.png

Vi er en platform for iværksættere som er nyskabende, kreative og foranderlige.

Vi er arrangører og kulturskabere med mange års erfaring.

Vi faciliterer projektpladser til Kulturskabere og iværksættere i et mangfoldigt hus.

Vi giver værktøjer, netværk, inspiration og faglig sparring til initiativrige mennesker med nye kulturprojekter og fede idéer.


F.A.Q.

Hvordan kan jeg være med?
Du kan enten have projektkontor i huset, eller deltage i Frontløbernes egne projekter.  Vi har altid brug for gode ekstra hænder, passionerede samarbejdspartnere og eksterne aktører.
Kom forbi eller skriv til os og hør hvad der kunne være noget for dig.
Som kontor-bruger er du en fast del af husets hverdag og får adgang til et fedt netværk af inspirerende mennesker. Læs mere om mulighederne for at få et lokale hos os her.

Er frontløberne en uddannelse?
Nej, men vi hjælper dig gerne på vej med gode råd og vejledning til dit projekt, eller tager dig under vingen under vores egne. 

Hvad er relationen mellem Frontløberne og KaosPiloterne?
Frontløberne er en projektplatform som KaosPiloterne i starten af 90'erne sprang ud af. I dag er Frontløberne et projekthus mens KaosPiloterne er en decideret uddannelse. 

Hvornår er huset åbent?
Vi har åbent alle hverdage for gæster mellem 9-16. Er du lejer har du altid adgang med nøgle. 

Kan man leje/låne lokaler hos Fronløberne?
Ja! Både som forening, projekt eller privatperson: Tjek vores sektion "Lokaler."

Hvor får i penge fra?
Vi får et driftstilskud af Aarhus Kommune hvert år. Dem bruger vi til at drive huset for; lønninger, kaffe, kuglepenne, post it-lapper og så videre. Penge til husets fælles projekter søger vi blandt andet hos fonde, sponsorer og samarbejdspartnere. De enkelte projektgrupper søger selv penge til deres projekter, men der er masser af erfarne at sparre med omkring fondsøgning.