Vi løber andre veje

At være frontløber er som at være opdagelsesrejsende. Den nysgerrige, der fuld af håb og livsmod drager ud på det åbne verdenshav og udforsker nye, kulturelle territorier. Den kreative, der ser muligheder overalt og altid øjner nye og andre veje. Den modige, der går forrest, udfordrer konventionerne og drives frem af lysten til at gøre en forskel. Den visionære, der udvider vores viden om verden, får spirer til at gro og skaber forandring. At være frontløber er følelsen af at kunne gøre alt i hele verden.

Hos Frontløberne skaber vi passionerede partnerskaber, og sammen bryder vi grænser med nytænkende kulturprojekter. Vi bor i Aarhus Sydhavn og er et miljø, der til enhver tid defineres af dem, der bruger huset. Vi er dem, vi er i dag. I morgen kommer der måske nogle nye til, og så er vi noget andet. Derfor har platformen undergået mange forandringer gennem årene, men udgangspunktet har altid været fællesskabet.

Vores mål er at skabe kulturel og social værdi og fortsat at være med til at sætte dagsordenen i det aarhusianske kulturliv – vi ønsker at sætte nye standarder for, hvad der er muligt.

»VI GØR DET SGU!« er igennem årene blevet et motto for Frontløberne og indkapsler ånden i vores farverige hus. Skiftende frontløbere har i alle årene netop gjort det, for den bedste måde at spå om fremtiden på er ved at skabe den selv; en rutsjebanetur ud i det ukendte, hvor vi trods turbulens altid kommer til endestationen med masser af sug i maven. Så kom ned og mød din nye frontløberfamilie – og lad os udforske nye og hidtil usete områder sammen!

 

Manifest

  • Vi er en åben projektplatform for unge kulturskabere

  • Vi drømmer om menneskelig og kulturel mangfoldighed

  • Vi tror på engagement og lysten til at gøre en forskel

  • Vi udfordrer konventionerne og får spirer til at gro

  • Vi arbejder for social bevægelse og forandring

  • Vores mål er at skabe kulturel og social værdi

  • Vi bygger på frivillighed, fællesskab og hjertevarme