Kulturfjorden 

 Flere billeder i  GALLERIET

Flere billeder i GALLERIET

For tredje år i træk stod Frontløberne for rammerne for KulturFjorden (tidligere kaldet ungecampen) på Kulturmødet Mors. Vi var der også i 2015 og 2014. (læs om de år ved at klikke på årstallet)
Kulturmødet Mors minder på mange måder om folkemødet, men samtalerne er centreret om kunst og kultur, og deres virken og gøren i vores samfund. Disse samtaler foregår hovedsaligt på Værket på Gasværksvej. KulturFjorden byder på en større blanding af samtaler, musik, kunst, workshops og festivalstemning. Det er nemlig også muligt for unge at slå sit telt op i KulturFjordens område. KulturFjorden arrangerede desuden efterfest for Kutlurmødet hvor bla. Mads Langer spillede.

I år var Laura Ellen Charlotte Carlsson og Dagmar Billie Kyhn hyret ind som projektledere på den fysiske opbygning af lejren, designet i samarbejde med Bureau Detours.

Mange forskellige aktører bidrog med indhold til KulturFjorden. Du kan se en oversigt over vores samarbejdspartnere længere nede på siden.

Her kan du se Kulturfjordens program:

Presseomtale af efterfest v. kulturfjorden

Tryk på artiklen for større billede

Vlog fra kulturmødet

Vlog af Ida Therkelsen fra F16 -16/17

FACEBOOK - https://www.facebook.com/idatherkelsenyt

F16 Projekt Bureau stod for PR for KulturFjorden, med fokus på at de, bedre end nogle voksne har styr på sociale medier. Tjek Instagram og Facebook for KulturFjorden for at se deres arbejde

 

Galleri

Find flere billeder på Instagram

 

Samarbejdspartnere