Projekter

Hos Frontløberne laver vi løbende vores egne kulturprojekter og deltager samtidig i andre af byens kulturevents. Nedenfor kan du se et udpluk af de projekter, vi i øjeblikket er engagerede i.

Siden opdateres løbende, men har du en god idé til et frontløberevent, eller vil du være med til nogle af de projekter, vi endnu ikke har løftet sløret for? Smid os en besked, eller kig forbi og hør mere om, hvad vi har på tegnebrættet.

Vores tidligere projekter kan du læse meget mere om her. 


 
Generalforsamling.png

Generalforsamling 2018 - 13.03!

Så er det blevet tid til den årlige generalforsamling hos Frontløberne! 

Kom og mød bestyrelsen, bliv klogere på vores nye strategi og giv din stemme til kende, hvis du har holdninger til hvilken retning Frontløberne skal bevæge sig i. 

Generalforsamlingen er den årlige mulighed for at give sit besyv med på de aktiviteter og projekter Frontløberne engagerer sig i, og vi vil altid gerne have nye inputs. 


Vi glæder os til at se jer til en hyggelig eftermiddag tirsdag d. 13. marts. Link til event; her
 


STYR PÅ'eD OG FREDAGSBARER!

Hos Frontløberne vil vi gerne tage bolden op efter OFF TRACK - DET KREATIVE NETVÆRK og søsætte et nyt initiativ, der kan være med til at samle det kreative vækstlag. Tanken er, at vi vil lave to nye koncepter, der kan bidrage til at gøre byens unge kulturaktører lidt dygtigere og bedre connected: 

Styr på'ed: Opkvalificering af netværket. Den sidste onsdag eftermiddag hver måned tager vi et aktuelt emne op for unge, der arbejder med events og kultur. 

Meet the locals: En fredagsbar kombineret med små pitches eller andet, hvor vi kan komme lidt bag kulissen i forhold til hvad aktørerne i byen går og roder med. 
 

Datoer for Styr På'ed! 
21. Marts: Tilladelsesræset
25. April: Venuedesignet
30. Maj: Kommunikationen

Datoer for Meet The Locals: 

23. marts: Easter Friday Bar x TBA

1487098475588.jpeg

IMG_1236 (1).jpg

Sydhavnsdage?

Vi går og brygger på at lave et arrangement, der kan følge op på Rethink Activism 2017 og åbne Sydhavnen op som kreativ bydel. Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så send os en besked. Vi er i den tidlige idéfase på projektet og kan sagtens bruge flere kreative hænder til projektstyring og koordinering. Projektet forventes afviklet i d. 1. september 2018.  

 


FLASH BACK TIL SPOT DAYPARTY 2017: