Projekter

Hos Frontløberne laver vi løbende vores egne kulturprojekter og deltager samtidig i andre af byens kulturevents. Nedenfor kan du se et udpluk af de projekter, vi i øjeblikket er engagerede i.

Siden opdateres løbende, men har du en god idé til et frontløberevent, eller vil du være med til nogle af de projekter, vi endnu ikke har løftet sløret for? – Så smid os en besked, eller kig forbi og hør mere om, hvad vi har på tegnebrættet.


RETHINK ACTIVISM

"Mennesker med en drøm om en bedre verden går bare i gang og skaber en lille del af den selv."

Det er dem, vi vil sætte fokus på når vi d. 15.-17. september er med til at skabe Rethink Activism festivalen, hvor aktivister fra hele verden samles til et folkemøde i Aarhus Sydhavn. Her vil vi i fællesskab bygge en by i byen og præsentere 100 eksempler på en gentænkt verden. Alle er inviteret til at være med til at opfinde, bygge og diskutere nye løsninger på væsentlige problemer.

Frontløberne står for byens kulturhus og tre udendørs venues, som skal sætte et stærkt ungdomskulturelt præg på byen. Har du lyst til at vide mere eller være med, så send os en besked eller kom forbi huset til en kop kaffe.

Læs mere på http://rethinkactivism.org

RethinkActivism

Midtkraft Camping!

D. 10.-16. juli holder vi sommerferie ved Kulbroen! Forvent workshops, musik, campingstemning og basket-tournering. Projekte ter work in progress, så mangler du en sommerferieplan så kig forbi. Vi er klar på sjove idéer!

 


1487098475588.jpeg

OFF-TRACK

Frontløberne er en del af OFF-Track, der er et otte-sporet vækstlagsinitiativ under ‘Kulturhovedstad 2017’. Som en del af OFF-Track er vi med som sparringspartner på Operation Salomon, der er et samarbejde mellem Frontløberne, Smag og Performing Arts Platform. I løbet af 2017 vil seks events løbe af stablen med hver deres tema – mad, krop og musik i Horsens, Herning og Ebeltoft.


FLASH BACK TIL SPOT DAYPARTY 2017: