Plads til dine projekter

Frontløberne er et kulturelt projekthus. Her kan du løbende blive en del af vores projekter i byen, leje en projektplads til dit projekt/forening i vores kontorfællesskab eller få en flex-plads, hvis du mangler et go-to skrivebord og et fællesskab at arbejde i. 

Går du rundt med en projektidé indenfor det kulturelle område er du altså kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder gratis sparring på dine idéer og du kan bare komme efter et godt råd og trække på vores netværk. Vores døre er altid åbne, og du er mere end velkommen til en kop kaffe og en hyggelig snak – eller til at arbejde med dit projekt i vores store fællesrum.

Vores vision er, at Frontløberne skal være et inspirerende og levende sted at arbejde med kultur, og det altomfattende samlingspunkt for husets projekter og brugere er fællesskabet.

Vi glæder os til at se dig!


Lokaleoversigt og lejere

Leje af projektpladser

Hos Frontløberne kan du, hvis du er kulturel iværksætter, få adgang til at leje en fleksplads eller et seperat lokale hos os. Du vil blive en del af et spændende og mangfoldigt hus, hvor vi elsker at dele viden og idéer. Vi er her for at blive klogere og dygtigere og bidrager alle sammen til husets dagligdag.

I oversigten ovenfor kan du se, hvordan vores lokaler fordeler sig – og hvem der er de aktuelle beboere. Lokalerne ligger på 1. sal, er cirka 9-18 kvm og kan benyttes som kontorer, mødelokaler, lydstudier, atelier eller lignende. Vi udlejer også større mødelokaler til workshops, særlige arrangementer og lignende.

Projektpladser er fortrinsvis for unge, der vil afprøve sig selv indenfor de kreative erhverv. Vi udlejer både til start-ups, foreninger og enkeltpersoner. De større lokaler er forbeholdt grupper.


Priser

Vores lokalepriser varierer efter størrelse:

Flexpladser koster 650 DKK pr. måned
Lokaler koster 1250-4000 DKK pr. måned.

Udover din projektplads får du adgang til mødelokale med plads til 10 personer, lounge, køkken, gratis kaffe, printerrum og projektsparring med Frontløbernes personale.

Ungedrevne foreninger med kulturelt fokus har mulighed for at låne vores mødelokale og fællesområde gratis.

Alle lejere har adgang til huset 24/7 med egen nøgle.

 

Lagerplads

Vi udlejer overskydende lagerplads. Kontakt os og hør nærmere, hvis du er interesseret.


Kontakt

Er du interesseret i at blive en del af Frontløbernes fællesskab?

Skriv til info@frontloberne.dk med en kort beskrivelse af dit projekt, og så vender vi tilbage angående et tidspunkt du kan komme på besøg. Du er også meget velkommen til at droppe spontant forbi i åbningstiden på Jægergårdsgade 154C til en kop kaffe og en snak.