Vi løber nye veje

At være frontløber er som at være opdagelsesrejsende. At være nysgerrig, fuld af håb og klar til at drage ud på det åbne verdenshav og udforske nye, kulturelle territorier. Sammen er vi kreative, handlekraftige, ser muligheder og nye veje. Vi er modige, går forrest, udfordrer konventionerne og lader os drive frem af lysten til at gøre en forskel.

Hos Frontløberne hjælper vi med at vække dine drømme til live, og sammen bryder vi grænser med nytænkende kulturprojekter. Vi bor i Aarhus Sydhavn og er et miljø, der til enhver tid defineres af dem, der bruger huset. Vi er dem, vi er i dag. I morgen kommer der måske nogle nye til, og så er vi noget andet. Derfor har platformen undergået mange forandringer gennem årene, men udgangspunktet har altid været fællesskabet.

Vores mål er at skabe kulturel og social værdi og fortsat at være med til at sætte dagsordenen i det aarhusianske kulturliv – vi ønsker at sætte nye standarder for, hvad der er muligt.

»VI GØR DET SGU!« har været vores motto i alle årene. For frontløbere har i alle årene sprunget ud i de gode idéer med hovedet forrest - for fremtiden er sjovest ved at skabe den selv!

Så kom ned og bliv en del af Frontløberne – og lad os udforske nye og hidtil usete områder sammen!

 

Manifest

  • Vi har altid en åben dør

  • Vi er et fællesskab for dem, der gerne vil

  • Vi tager udgangspunkt i Aarhus og orienterer os mod verden

  • Vi tør drømme stort og stå ved det

  • Vi tror på engagement og lysten til at gøre en forskel

  • Vi gør os umage og øver os i fællesskab

  • Vi tror på at fejl er til for at blive klogere

  • Vi skaber møder mellem mennesker

  • Vi vander græsrødderne for at få dem til at gro


Bag kulissen - og hvor pengene kommer fra

Frontløberne er en forening, der blev stiftet i 1989. Vores bestyrelse består af syv repræsentanter fra kulturlivet, det politiske og erhvervslivet. Bestyrelsen tegner de store linjer og ansætter den daglige leder. Vores medlemmer består af unge kulturmagere mellem 15-35. Medlemsskabet opnår man gennem aktiv deltagelse i Frontløbernes arbejde. 
Generalforsamlingen falder i første kvartal hvert år og vedtægterne kan hentes her

Frontløberne er støttet af Aarhus Kommune med et årligt driftstilskud, der dækker vores husleje og administrationsomkostninger. Alt hvad vi laver derudover er baseret på aktivistisk ånd og frivillighed. Vi henter i ny og næ projektpenge hjem, som går direkte til at skabe endnu mere ungdomskultur i Aarhus - og for hele Danmark.