F16 Projektbureau

 

OBS: Pr. 1.2.2019 er F16 flyttet op på Aarhus Produktionsskole til nye lokaler.
Alt kontakt skal derfor køre gennem Aarhus Produktionsskole. Frontløberne vil samarbejde med F16 i enkelte projekter, men i en anden form end tidligere.

Udlev din indre kreativitet!

F16 Projektbureau er et forløb på Aarhus Produktionsskole, der er udviklet i samarbejde med Frontløberne. Her kan du, hvis du endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, få et halvt eller et helt år, hvor du kan arbejde med andre unge om kreative projekter. 

Dagligdagen på F16 tager udgangspunkt i elevernes idéer og drømme for at gøre Aarhus til en sjovere by at være ung i. Derfor arbejder vi med at få de gode ideer udviklet til konkrete projekter vi kan udføre - enten direkte igennem F16 eller i samarbejde med nogle af byens kulturinstitutioner.

Hos F16 skal du arbejde selvstændigt og kreativt, og vi håber at kunne hjælpe dig med at svare på spørgsmålet om, hvad du drømmer om at skulle med dit liv. For os handler det om, at du skal vokse som menneske og lære at tro på, du sammen med andre kan gøre en konkret forskel. 

Projekter i 2017:

Her kan du se nogle eksempler på de projekter F16 satte i søen i 2017. 

  • Praktikker i ind og udland

  • Samarbejde med Northside musikfestival, som er en årligt tilbagevendende festival. Vi byggede bl.a. Camino-portalen til festivalen. Samarbejdet udløste gratis billetter til festivalen.

  • Projekt "Disko-dusken" skabt af F16 elever. Projektet ville skabe opmærksomhed på kønnet og kønsbehåring.

  • Egne kunstudstillinger og koncerter i Aarhus.

  • Samarbejde med "La Fura"; Spansk international teatergruppe, som arbejder med interaktivt total-teater.

  • Samarbejde med "Blast Theory"; Engelsk internationale kunstgruppe, som arbejder med interaktivt total-teater.

  • En musiker-elev, der arbejder på at udgive en EP med egne sange.

  • Kulturmøde Mors - kommunikation og video for Frontløberne.

  • Ungdommens Folkemøde i København, hvor vi havde en bod og satte fokus på kloge og kreative hænder.

  • Samarbejde med Aarhus Volume.

Hos F16 er det dig som elev der er medbestemmende i fællesprojekterne og sammen med de andre projektpiloter bestemmer, hvilke projekter I er motiverede af og har lyst til at lave. Vi arbejder ”hands on”, hvilket betyder, at der bliver undervist i teori umiddelbart før, der er brug for teorien i praksis til at løse en bestemt opgave. 

Se to tidligere F16-piloter fortælle om fællesskabet på F16 og gode råd til dig der skal starte: 

 

Vær med!

Lyder F16 som noget for dig, så skynd dig at sende en mail og aftal en rundvisning og en samtale med Martin og Mette. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.