FÅ FART PÅ DINE KULTUR-PROJEKTER!

 

GRATIS PROJEKTLEDER-FORLØB FOR UNGE KULTURSKABERE

Er du mellem 16 og 25 år, og drømmer du om at stå i spidsen for farverige, kreative, nærværende og vedkommende kulturarrangementer? Sæt skub i dine evner som projektmager i kulturlivet med Frontløbernes gratis projektlederforløb: FART PÅ! I efteråret 2019 åbner vi op for forløbets andet hold, og du kan komme med ombord.

FART PÅ! er et hands on kulturkursus for unge fra hele Region Midtjylland. Her leveres top shelf undervisning i øjenhøjde og samtidigt skubber vi dig direkte ud i det skabende projektliv – lige meget om du har været der før eller ej. Gennem 6 undervisningsgange bevæger vi os 360 grader rundt om kulturmageri og sætter fokus på alt hvad der skal til, for at stable et fedt kulturprojekt på benene.

I kursets hands on del venter to events, som du, i grupper med andre deltagere på kurset, selv vil stå for at udvikle, tilrettelægge og afvikle.

Ansøgningsskema findes i bunden af siden.

UNDERVISNINGSGANGE

Hver undervisningsgang vil have et tema, som retter sig mod de to afviklinger.

Alle hverdage i forløbet ligger på tirsdage og er aftenundervisning fra kl. 18-21.
Det er OK at have op til én fraværsgang.

Datoerne for undervisningen er:

 • 21.-22. september: KICK OFF WEEKEND (Aarhus, lørdag kl. 10 > søndag kl. 12)

 • 1. oktober: 18-21 (Aarhus)

 • 15. oktober 18-21 (ud af huset)

 • 29. oktober 18-21 (Aarhus)

 • 12. november (ud af huset)

 • 26. november (Aarhus)

 • 7.-8. december AFSLUTNINGSWEEKEND (Aarhus, lørdag kl. 10 - søndag kl. 12)

Forvent også at de tirsdage der ikke er undervisning vil kunne bruges til projektarbejde i din gruppe. Dette aftales individuelt i jeres hold, men hold gerne dagene fri i din kalender.

I undervisningen vil du sammen med 20 andre unge blive sat overfor nogle af regionens skarpeste kulturprofiler. Hver især vil de bidrage med specifik viden om et bestemt emne, og videregive en skarp blanding af konkrete erfaringer, gode råd og brugbare modeller.

Hovedparten af undervisningen finder sted i Frontløbernes lokaler på Sydhavnen i Aarhus, men undervejs i forløbet vil vi også drage ud i regionen for at besøge spændende steder og kulturpersoner.

Når du er færdig på FART PÅ! har du:

 • Lært at afvikle og drive dine egne kulturprojekter fra A – Z

 • Lært at lede andre i frivilligprojekter

 • Fået et nyt netværk på tværs af regionens unge kulturskabere (aka. nye venner!)

 • Fået et grundigt indblik i, hvordan det er at arbejde i kulturbranchen

 • Mødt professionelle kulturskabere og kulturmiljøer fra hele regionen

 • Opbygget en let tilgængelig og mangfoldig værktøjskasse til kulturledelse

PRAKTISK

Forløbet er GRATIS, men vi forventer til gengæld, at du dedikerer dig 100% til at komme til alle undervisningsgangene og kaster en masse fed energi og godt humør ind i projektet. Vi søger for, du får en grundig introduktion til kreativ projektledelse og en masse fede værktøjer til at lave ungekultur, lige der hvor du bor, i din hjemby.

Undervisningen foregår primært hos Frontløberne i Aarhus. Men vi vil også komme rundt i regionen og undervise i andre byer og opleve fede venues, du kan samarbejde med og lave projekter ved.

Som udgangspunkt er al transport egenbetalt, men har du udfordringer med at finde økonomi til at være med, så har vi en lille støttepulje, der kan dække dine udgifter. Marker det i feltet med transportstøtte, som er i ansøgningsformularen.

Som del af projektarbejdet får du adgang til at bruge Frontløbernes lokaler til at holde møder og forberede dig sammen med dit team.

Du skal være mellem 16-25 år for at være med på forløbet.

TILMELDING

Ansøgningen er åben til og med 1. september.

Når du ansøger FART PÅ skal du skrive en motivation for din deltagelse. Du har desuden mulighed for at vedlægge en lille video af dig selv på max 1 minut, hvor du fortæller lidt om, hvorfor du gerne vil være med på forløbet.

Tryk her for at åbne ansøgningsskemaet.

Har du spørgsmål til forløbet, så tøv ikke med at kontakte os.

Fartpå.png
download.jpeg

TJEK VORES VÆRKTØJSKASSE FRA FØRSTE UNDERVISNINGSHOLD