Foreningen Frontløberne

IMG_4858.JPG

Bag kulissen - og hvor pengene kommer fra

Frontløberne er en forening, der blev stiftet i 1989. Vores bestyrelse består af syv repræsentanter fra kulturlivet, det politiske og erhvervslivet. Bestyrelsen tegner de store linjer og ansætter den daglige leder. Vores medlemmer består af unge kulturmagere mellem 15-35. Medlemsskabet opnår man gennem aktiv deltagelse i Frontløbernes arbejde. 

Generalforsamlingen falder i første kvartal hvert år og vedtægterne kan hentes her

Frontløberne er støttet af Aarhus Kommune med et årligt driftstilskud på ca. 1 mio. kr., der dækker vores husleje og administrationsomkostninger. Alt hvad vi laver derudover er baseret på aktivistisk ånd og frivillighed. Vi henter i ny og næ projektpenge hjem, som går direkte til at skabe endnu mere ungdomskultur i Aarhus - og for hele Danmark. 


Vi passer på dine personoplysninger

Vi behandler personoplysninger, og derfor har vi udarbejdet en privatlivspolitik, hvor du kan læse om, hvordan vi behandler oplysninger om vores medlemmer, frivillige/deltagere i projekter, bestyrelsesmedlemmer og ansatte, hvad vi bruger oplysningerne til og hvem man skal henvende sig til, hvis man vil have ændret eller slettet sine data.

Læs privatlivspolitikken her.


Vi løber nye veje

At være Frontløber er at være nysgerrig, fuld af håb og klar til at udforske nye, kulturelle territorier. Sammen er vi kreative, handlekraftige, ser muligheder og nye veje. Vi er modige, går forrest, udfordrer konventionerne og lader os drive frem af lysten til at gøre en forskel.

Frontløberne bor i Aarhus Sydhavn og er et miljø, der til enhver tid defineres af dem, der bruger huset. Vi er dem, vi er i dag. I morgen kommer der måske nogle nye til, og så er vi noget andet. Derfor har platformen undergået mange forandringer gennem årene, men udgangspunktet har altid været fællesskabet.

Vores mål er at skabe kulturel og social værdi og fortsat at være med til at sætte dagsordenen i det aarhusianske kulturliv – vi ønsker at sætte nye standarder for, hvad der er muligt.

»VI GØR DET SGU!« er vores motto. For frontløbere har i alle årene sprunget ud i de gode idéer med hovedet forrest - for fremtiden er sjovest ved at skabe den selv!

 

Manifest

  • Vi har altid en åben dør

  • Vi er et fællesskab for dem, der gerne vil

  • Vi tager udgangspunkt i Aarhus og orienterer os mod verden

  • Vi tør drømme stort og stå ved det

  • Vi tror på engagement og lysten til at gøre en forskel

  • Vi gør os umage og øver os i fællesskab

  • Vi tror på at fejl er til for at blive klogere

  • Vi skaber møder mellem mennesker

  • Vi vander græsrødderne for at få dem til at gro