Foreningen Frontløberne

IMG_4858.JPG

Bag kulissen - og hvor pengene kommer fra

Frontløberne er en forening, der blev stiftet i 1989. Vores bestyrelse består af syv repræsentanter fra kulturlivet, det politiske og erhvervslivet. Bestyrelsen tegner de store linjer og ansætter den daglige leder. Vores medlemmer består af unge kulturmagere mellem 15-35. Medlemsskabet opnår man gennem aktiv deltagelse i Frontløbernes arbejde. 

Generalforsamlingen falder i første kvartal hvert år og vedtægterne kan hentes her

Frontløberne er støttet af Aarhus Kommune med et årligt driftstilskud på ca. 1 mio. kr., der dækker vores husleje og administrationsomkostninger. Alt hvad vi laver derudover er baseret på aktivistisk ånd og frivillighed. Vi henter i ny og næ projektpenge hjem, som går direkte til at skabe endnu mere ungdomskultur i Aarhus - og for hele Danmark. 

 

Vi passer på dine personoplysninger

Vi behandler personoplysninger, og derfor har vi udarbejdet en privatlivspolitik, hvor du kan læse om, hvordan vi behandler oplysninger om vores medlemmer, frivillige/deltagere i projekter, bestyrelsesmedlemmer og ansatte, hvad vi bruger oplysningerne til og hvem man skal henvende sig til, hvis man vil have ændret eller slettet sine data.

Læs privatlivspolitikken her.