Foreningen Frontløberne

Bag kulissen - og hvor pengene kommer fra

Frontløberne er en forening, der blev stiftet i 1989. Vores bestyrelse består af syv repræsentanter fra kulturlivet, det politiske og erhvervslivet. Bestyrelsen tegner de store linjer og ansætter den daglige ledelse. Vores medlemmer er unge kulturmagere mellem 16-35 år. Medlemsskabet opnår man gennem aktiv deltagelse i Frontløbernes arbejde.

Generalforsamlingen falder i første kvartal hvert år og vedtægterne kan hentes her

Frontløberne er støttet af Aarhus Kommune med et årligt driftstilskud på ca. 1 mio. kr., der dækker vores husleje og administrationsomkostninger. Alt hvad vi laver derudover er baseret på projekter, aktivistisk ånd og frivillighed. Vi henter i ny og næ projektpenge hjem, som går direkte til at skabe endnu mere ungekultur i Aarhus - og for hele Danmark.

Vi passer på dine personoplysninger

Vi behandler personoplysninger, og derfor har vi udarbejdet en privatlivspolitik, hvor du kan læse om, hvordan vi behandler oplysninger om vores medlemmer, frivillige/deltagere i projekter, bestyrelsesmedlemmer og ansatte, hvad vi bruger oplysningerne til og hvem man skal henvende sig til, hvis man vil have ændret eller slettet sine data.

Læs privatlivspolitikken her.

Vi løber nye veje

At være Frontløber er at være nysgerrig, fuld af håb og klar til at udforske nye, kulturelle territorier. Vi går forrest, er handlekraftige, ser muligheder og nye veje.

Frontløberne bor i Aarhus Sydhavn og er et miljø, der til enhver tid defineres af dem, der bruger huset. Vi er dem, vi er i dag. I morgen kommer der måske nogle nye til, og så er vi noget andet. Derfor har platformen undergået mange forandringer gennem årene, men udgangspunktet har altid været fællesskabet.

Vores mål er at skabe kulturel og social værdi og fortsat at være med til at sætte dagsordenen i det aarhusianske kulturliv.

»VI GØR DET SGU!« er vores motto. For frontløbere har i alle årene sprunget ud i de gode idéer med hovedet forrest - for fremtiden er sjovest ved at skabe den selv.

Manifest

• Vi har altid en åben dør

• Vi er et fællesskab for dem, der gerne vil

• Vi tager udgangspunkt i Aarhus og orienterer os mod verden