DET KREATIVE NETVÆRK

Skærmbillede 2018-03-02 kl. 11.33.31.png
 

ET NETVÆRK FOR DET KREATIVE VÆKSTLAG I AARHUS

En af Frontløbernes fornemmeste opgaver er, at være samlingspunkt for det kreative netværk i Aarhus. Har du gang i et spændende kulturprojekt, og har du lyst til at blive en del af netværket og møde andre unge kulturskabere - så tilmeld dig Det Kreative Netværks mailliste her: http://eepurl.com/dmBUIv

Hver måned afholder vi Styr På'ed, som er et arrangement hvor vi tager fat i emner, der er relevante for alle, der laver events i byen. Her kan vi fx snakke om frivillighed, myndighedshåndtering, økonomi og kommunikation. 

Hver anden måned holder vi Meet The Locals, som er en kombineret fredagsbar og indsigt i et af de kreative projekter i byens vækstlag.

Se hvornår vi har næste arrangementer under siden PROJEKTER

 
NOTESBOGEN.png

NOTESBOGEN

Vi har lavet et fælles google drev for Det Kreative Netværk, hvor vi har samlet nogle små noter, guides og redskaber fra vores Styr På'ed arrangementer. Det er simpelthen et bibliotek af guldkorn til dig, der arbejder med kultur.

Du kan gå på opdagelse i notesbogen her.

 
Skærmbillede 2018-03-02 kl. 11.42.03.png

INSPIRATION

Vi møder i vores arbejde en masse spændende koncepter, mennesker og idéer. Dem vil vi gerne dele med jer. Derfor har vi oprettet siden INSPIRATION, hvor vi deler vores refleksioner og tanker om ungdomskultur og projektledelse.


Læs med her!