VORES PROJEKTER

Hos Frontløberne laver vi løbende vores egne kulturprojekter og deltager samtidig i andre af byens kulturevents. Nedenfor kan du se et udpluk af de projekter, vi i øjeblikket er engagerede i.

Siden opdateres løbende, men har du en god idé til et frontløberevent, eller vil du være med til nogle af de projekter, vi endnu ikke har løftet sløret for? Smid os en besked, eller kig forbi og hør mere om, hvad vi har på tegnebrættet.

Har du gang i dit eget projekt? Så se hvad du kan bruge os til her

Vores tidligere projekter kan du læse meget mere om her. 


Uden tekst.jpg

STYR PÅ'eD

En onsdag eftermiddag i hver måned inviterer Frontløberne til Styr På'ed, hvor vi tager et aktuelt emne op for unge, der arbejder med events og kultur.

Styr På'ed er et initiativ, som vi har skabt for at styrke DET KREATIVE VÆKSTLAG - et netværk og samlested for unge kulturskabere og -arrangører, og som har til formål at gøre byens unge kulturaktører lidt dygtigere og bedre connected. Netværket er åbent for alle!
 

Datoer for Styr På'ed! 
14. november kl. 16.00 - Få styr på projektidéen, når vi inviterer til åbent projekthus og arbejder lidt med at konkretisere idéer: https://www.facebook.com/events/1061751340672543/

Brandvæsenet - dato kommer snarest muligt.

Flugtveje, sikkerhedsafstande, opstillingsplaner!? Frontløberne har inviteret Østjyllands Brandvæsen forbi, så vi alle sammen kan få styr på brandsikkerheden, når vi laver kulturarrangementer.

Vi sætter masser af kaffe over, så kom forbi til en hyggelig eftermiddag. Det er GRATIS og ALLE er velkomne!


FLASH BACK TIL SYDHAVNSFESTIVAL 2018: 

I september afholdt vi en éndagsfestival for Sydhavnen i Aarhus. Her åbnede vi dørene hos alle vores gode naboer og inviterede alle interesserede aarhusianere forbi til at opleve det sprudlende vækstlag der gemmer sig hernede. Se video fra vores event: