VORES PROJEKTER

Hos Frontløberne laver vi løbende vores egne kulturprojekter og deltager samtidig i andre af byens kulturevents. Nedenfor kan du se et udpluk af de projekter, vi i øjeblikket er engagerede i.

Siden opdateres løbende, men har du en god idé til et frontløberevent, eller vil du være med til nogle af de projekter, vi endnu ikke har løftet sløret for? Smid os en besked, eller kig forbi og hør mere om, hvad vi har på tegnebrættet.

Har du gang i dit eget projekt? Så se hvad du kan bruge os til her

Vores tidligere projekter kan du læse meget mere om her. 


Uden tekst.jpg

STYR PÅ'eD

OBS: Styr på’ed er på en lille pause! Vi opdaterer datoer snarest.

Den sidste onsdag eftermiddag i hver måned inviterer Frontløberne til Styr På'ed, hvor vi tager et aktuelt emne op for unge, der arbejder med events og kultur.

Styr På'ed er et initiativ, som vi har skabt for at styrke DET KREATIVE VÆKSTLAG - et netværk og samlested for unge kulturskabere og -arrangører, og som har til formål at gøre byens unge kulturaktører lidt dygtigere og bedre connected. Netværket er åbent for alle!
 

Datoer for Styr På'ed! 
Brandvæsenet - dato kommer snarest muligt.

Flugtveje, sikkerhedsafstande, opstillingsplaner!? Frontløberne har inviteret Østjyllands Brandvæsen forbi, så vi alle sammen kan få styr på brandsikkerheden, når vi laver kulturarrangementer.

Vi sætter masser af kaffe over, så kom forbi til en hyggelig eftermiddag. Det er GRATIS og ALLE er velkomne!


UNGDOMSOPRØRET 50 år!.png

Ungdomsoprøreret 50 år!

I anledning af Ungdomsoprørets 50 års jubilæum inviterer Frontløberne til en debatrække der skal stille skarpt på ungdommen i dag og hvordan ungdommens engagement kommer til udtryk. 

11. april kl. 16.30 // Hvad kan vi lære af '68?
Til det første arrangement gives ordet til den ældre generation, der har oplevet ungdomsoprøret på egen krop. Hvordan kan vi unge i dag lære af den forandring der blev skabt dengang? Er der brug for at genoplive nogle af de gamle tanker? Eller er blot ungdomsoprøret nostalgisk arvegods?
Kun adgang med billet, der kan hentes gratis ved at klikke her

Deltagere: Uffe Elbæk (Alternativet) Merete Ipsen (Kvindemuseet)

23. maj kl. 16.30 // Ungdommen i dag - sådan skaber vi forandring!
Vi stiller et skarpt panel med tre unge fra tre markante ungdomsorganisationer, der på hver sin måde formår at repræsentere de unges stemme: De humanitære, de liberale og de handlekraftige. I en dialog om udfordringer og potentialer for ungdommen idag, vil debatten gå på ungdommens samfundsforandrende potentialer. 

Deltagere: Jens Malmkjær (Dansk Ungdommens Fællesråd & Spejderne), Carl Andersen (Liberal Alliances Ungdom) og Martin Langdal Topf (Ungdommens Røde Kors)

26. september kl. 16.30 // Gør oprør!
Til sidste debatarrangement spørger vi, hvordan næste generations oprørere skal opildnes? Skal vi bruge kunsten til at sparke til en slumrende ungdomsgeneration? Eller skal vi organisere nye demokratiske møder, som Ungdommens Folkemøde med 15.000 unge der redefinerer den politiske samtale?

Deltagere: Nikoline Vicic Rasmussen (kunstner, aktivist og fysiker) og Olav Hesseldahl (engagementsdirektør i Ungdomsbureauet). 


Kulturmøde Mors

Under årets Kulturmøde står Frontløberne for programmet på Kulturfjorden. Vi sammensætter et sprudlende program af tidens mest inspirerende unge kulturskabere og aktører. Kom og oplev et mangfoldigt program d. 23.-25. august på Mors. 

Programmet offentliggøres i starten af august! 
Læs mere om Kulturmødet her. 

FLASH BACK TIL SPOT DAYPARTY 2017: