Plads til dine projekter

Frontløberne er et kulturelt projekthus. Her har du plads til dine projekter eller kan løbende blive en del af Frontløbernes projekter i byen. Du kan leje en projektplads til dit projekt/forening i vores kontorfællesskab eller få en flex-plads, hvis du mangler et go-to skrivebord og et fællesskab at arbejde i. 

Går du rundt med en idé, er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder gratis sparring og har et godt netværk, du kan trække på. Vores døre er altid åbne, og du er mere end velkommen til en snak – eller til at arbejde med dit projekt i vores store fællesrum.

Vores vision er, at Frontløberne skal være et inspirerende og levende sted at arbejde med kultur, og derfor gør vi meget ud af at have et godt og hyggeligt fællesskab imens!

Vi glæder os til at lære dig at kende!


Lokaleoversigt og lejere

Oversigt over kontoret.png

Det Blå Rum: Handlemod
Havnefronten: SPARK Festival & Alive Festival
Udsigten: Det Turkise Telt
Hulen: VINKaarhus
Studie 1: No Hands, Safe Distributions
Studie 2: Parasol
Studie 3: Frederik Reese og de andre
Studie 4: Robert Snider
X-rum:
Flex pladser: Kristoffer, Cecilie, Julie, Karoline
Gemmestedet: AstaSylvester
Musehullet
: Manifold
Kontrolrummet
: Sputnik Music Collective, Nordic Room, Bjørns Boutique, Aulvir, Turbo Records, C.C. Klassik
Riddersalen
: Sputnik Music Collective, Nordic Room, Bjørns Boutique, Aulvir, Turbo Records, C.C. Klassik

Leje af projektpladser

Hos Frontløberne kan du, hvis du er kulturel iværksætter, få adgang til at leje en fleksplads (også for dig, der skriver speciale fx) eller et seperat lokale. Du vil blive en del af et spændende og mangfoldigt hus, hvor vi elsker at dele viden og idéer. Vi er her for at blive klogere og dygtigere, og vi bidrager alle sammen til husets dagligdag.

I oversigten ovenfor kan du se, hvordan vores lokaler fordeler sig – og hvem der er de aktuelle beboere. Lokalerne ligger på 1. sal, er cirka 9-18 kvm og kan benyttes som kontorer, mødelokaler, lydstudier, atelier eller lignende. Vi udlejer også større mødelokaler til workshops, særlige arrangementer og lignende.

Projektpladser er fortrinsvis for unge, der vil afprøve sig selv inden for de kreative erhverv. Vi udlejer både til start-ups, foreninger og enkeltpersoner. De større lokaler er forbeholdt grupper.


Priser

Vores lokalepriser varierer efter størrelse:

Flexpladser koster 500 DKK pr. måned (juni, juli og august er halv pris)
Lokaler koster 1000-2500 DKK pr. måned. 

Flexpladser

Udover din projektplads får du adgang til mødelokale med plads til 8 personer, lounge, køkken, gratis kaffe, printerrum og projektsparring med Frontløbernes personale.

Ungedrevne foreninger med kulturelt fokus har mulighed for at låne vores mødelokale og fællesområde gratis til enkeltarrangementer. 1 års medlemsskab for foreninger koster 500kr. inkl. 5 nøgler.  

Alle betalende lejere har adgang til huset 24/7 med egen nøgle.

 

Lagerplads

Vi udlejer overskydende lagerplads. Kontakt os og hør nærmere, hvis du er interesseret.


Forventninger til dig

Hos Frontløberne arbejder vi for at styrke det kulturelle vækstlag i Aarhus og forbedre vores by. Derfor forventer vi også af vores medlemmer og lejere, at de kan skrive sig ind i husets DNA og vil bidrage til fællesskabet i huset. Vi tillader os at sige nej til projekter, der ikke falder inden for vores formål. 

Vi afholder jævnlige husmøder, som du som lejer skal deltage i, på samme måde som vi har en forventning om, at I engagerer jer i fællesskabet og deler viden med de andre brugere.

Hvis I laver initiativer, hvor det giver mening at inddrage andre dele af vækstlagsmiljøet, håber vi, at I er klar på at lave åbne arrangementer med os i huset for resten af byen. 

Læs vores håndbog til nye medlemmer:


Kontakt

Er du interesseret i at blive en del af Frontløbernes fællesskab?

Skriv til info@frontloberne.dk med en kort beskrivelse af dit projekt, og så vender vi tilbage med et tidspunkt du kan komme på besøg. Du er også meget velkommen til at droppe spontant forbi i åbningstiden på Jægergårdsgade 154C, 1.tv., til en kop kaffe og en snak.