VORES PROJEKTER

Hos Frontløberne laver vi løbende vores egne kulturprojekter og deltager samtidig i andre af byens kulturevents. Nedenfor kan du se et udpluk af de projekter, vi i øjeblikket er engagerede i.

Siden opdateres løbende, men har du en god idé til et frontløberevent, eller vil du være med til nogle af de projekter, vi endnu ikke har løftet sløret for? Smid os en besked, eller kig forbi og hør mere om, hvad vi har på tegnebrættet.

Har du gang i dit eget projekt? Så se hvad du kan bruge os til her

Vores tidligere projekter kan du læse meget mere om her. 


Frontløbernes Jul!

Du er inviteret til Frontløbernes legedariske julearrangement, og ikke mindst quiz!
Som altid skruer vi helt op for julehyggen med varm glögg a la sous-chefen og selvfølgelig masser af frontløberånd! 🏃🏻‍♀️💨

Quizzen (også kendt som DEN LEGENDARISKE FRONTLØBER JULEQUIZ!) starter kl 16.00.
Kom forbi lidt før og find et hold og drik en kop lækker glögg! Der er fede kulturpræmier og masser af julestemning på højkant. 

ALLE er velkomne og hyggen varer lige så længe der er glögg og god julestemning ☃️ 🎅🏻!

Tjek facebook-eventet her.


Uden tekst.jpg

STYR PÅ'eD

En onsdag eftermiddag i hver måned inviterer Frontløberne til Styr På'ed, hvor vi tager et aktuelt emne op for unge, der arbejder med events og kultur.

Styr På'ed er et initiativ, som vi har skabt for at styrke DET KREATIVE VÆKSTLAG - et netværk og samlested for unge kulturskabere og -arrangører, og som har til formål at gøre byens unge kulturaktører lidt dygtigere og bedre connected. Netværket er åbent for alle!
 

Styr på’ed er på pause til 2019.


FLASH BACK TIL SYDHAVNSFESTIVAL 2018: 

I september afholdt vi en éndagsfestival for Sydhavnen i Aarhus. Her åbnede vi dørene hos alle vores gode naboer og inviterede alle interesserede aarhusianere forbi til at opleve det sprudlende vækstlag der gemmer sig hernede. Se video fra vores event: