VORES PROJEKTER

Hos Frontløberne laver vi løbende egne kulturprojekter og deltager i byens kulturevents. Nedenfor kan du se et udpluk af de projekter, vi i øjeblikket er engagerede i.

Siden opdateres løbende, men har du en god idé til et frontløberevent, eller vil du være med til nogle af de projekter, vi endnu ikke har løftet sløret for? Smid os en besked, eller kig forbi og hør mere om, hvad vi har på tegnebrættet.

Har du gang i dit eget projekt? Så se hvad du kan bruge os til her

Vores tidligere projekter kan du læse meget mere om her. 


SHOW OFF - VÆKSTLAGETS FÆLLES FEJRINGSDAG!

D. 22. juni 2019 kl. 14-19 samler vi det kreative vækstlag i Aarhus, åbner Projekthuset op og viser initiativerne frem ud fra budskabet “show it - don’t tell it”. Alle nysgerrige er velkomne, når Frontløberhuset omdannes til en stor fælles udstilling af byens kreative vækstlagsinitiativer, så vi kan møde hinanden på tværs.

Se mere i facebook-eventet her.

Vi lukker SHOW OFF af med en fest for dig og for os selv - Frontløberne fylder nemlig 30 år i år! I samarbejde med Knuds Kiosk har vi sat rammerne for en aften med live musik og DJ’s som har prøvet lyden af Frontløberne i fortiden, nutiden og måske i fremtiden.

Tjek facebook-eventet her.


Uden tekst.jpg

STYR PÅ'eD

En onsdag eftermiddag i hver måned inviterer Frontløberne til Styr På'ed, hvor vi tager et aktuelt emne op for unge, der arbejder med events og kultur.

Styr På'ed er et initiativ, som vi har skabt for at styrke DET KREATIVE VÆKSTLAG - et netværk og samlested for unge kulturskabere og -arrangører, og som har til formål at gøre byens unge kulturaktører lidt dygtigere og bedre connected. Netværket er åbent for alle!
 

Styr på’ed er på pause ind til efteråret 2019.


FLASH BACK TIL SYDHAVNSFESTIVAL 2018: 

I september 2018 afholdt vi en éndagsfestival for Sydhavnen i Aarhus. Her åbnede vi dørene hos alle vores gode naboer og inviterede alle interesserede aarhusianere forbi til at opleve det sprudlende vækstlag der gemmer sig hernede. Se video fra vores event: