2016


Kulturfjorden 

Flere billeder i  GALLERIET

Flere billeder i GALLERIET

For tredje år i træk stod Frontløberne for rammerne for KulturFjorden (tidligere kaldet ungecampen) på Kulturmødet Mors. Vi var der også i 2015 og 2014. (læs om de år ved at klikke på årstallet)
Kulturmødet Mors minder på mange måder om folkemødet, men samtalerne er centreret om kunst og kultur, og deres virken og gøren i vores samfund. Disse samtaler foregår hovedsaligt på Værket på Gasværksvej. KulturFjorden byder på en større blanding af samtaler, musik, kunst, workshops og festivalstemning. Det er nemlig også muligt for unge at slå sit telt op i KulturFjordens område. KulturFjorden arrangerede desuden efterfest for Kutlurmødet hvor bla. Mads Langer spillede.

I år var Laura Ellen Charlotte Carlsson og Dagmar Billie Kyhn hyret ind som projektledere på den fysiske opbygning af lejren, designet i samarbejde med Bureau Detours.

Mange forskellige aktører bidrog med indhold til KulturFjorden. Du kan se en oversigt over vores samarbejdspartnere længere nede på siden.

Her kan du se Kulturfjordens program:

Presseomtale af efterfest v. kulturfjorden

Tryk på artiklen for større billede

Vlog fra kulturmødet

Vlog af Ida Therkelsen fra F16 -16/17

FACEBOOK - https://www.facebook.com/idatherkelsenyt

F16 Projekt Bureau stod for PR for KulturFjorden, med fokus på at de, bedre end nogle voksne har styr på sociale medier. Tjek Instagram og Facebook for KulturFjorden for at se deres arbejde

 

Galleri

Find flere billeder på Instagram

 

Samarbejdspartnere


Tour de flæskehal

Skærmbillede 2017-10-06 kl. 10.35.23.png

I samarbejde med Aarhus Festuge har Frontløberne præsenteret TOUR DE FLÆSKEHAL i de nedlagte slagteribygninger på Aarhus Sydhavn.

Projektet tog udgangspunkt i tre pensionerede pølsemagere, der kom i lære i Aarhus Flæskehal i deres teenageår, og arbejdede der indtil produktionen lukkede ned i 1972.

Den guidede vandring og efterfølgende udstilling med remedier og fotos fra en meget anderledes arbejdsplads skabte et bindeled mellem fortid, nutid og fremtid for Sydhavnen. De nuværende beboere af Flæshallen fortalte om sig selv, hvorefter de tre guides fortalte om bygningerne i deres læretid.

Touren var utrolig populær, og vi måtte afvise mange, der skrev til os. Vi arbejder på at lave en omgang mere. Hold øje med vores facebook for nyheder.

 
 

Se flere billeder fra Tour de Flæskehal i galleriet

IMG_20160902_173459